X
Actueel: Start bouw uitbreiding Phoenix Contact Zevenaar

Phoenix Contact is de afgelopen jaren onstuimig gegroeid en heeft extra ruimte voor kantoor en de opleidingen hard nodig. Engineering is voor Phoenix Contact steeds belangrijker geworden. In plaats van alleen het leveren van de hardware, is het ontwerpen en werken met de hardware steeds belangrijker geworden. Om aan de behoefte van steeds intelligentere schakeling en sturing te voldoen is Phoenix Contact steeds meer een kennisbedrijf geworden.

Deze kennis gedreven onderneming vraagt ook om een andere en flexibelere huisvesting waarbij naast verkoop en service ook plek moet zijn voor engineering en de academy. De academy is speciaal ontwikkelt om de kennis van het eigen personeel maar ook het personeel van klanten en opdrachtgevers op een steeds hoger niveau te brengen. Hierdoor kunnen de opdrachtgevers van Phoenix hun processen continue blijven verbeteren.

De uitbreiding van Phoenix Contact is naar wens van de opdrachtgever zo ontworpen dat het Industrieel te bouwen is, Flexibel te gebruiken is, eenvoudig te Demonteren is en elders weer opgebouw kan worden. Uit deze randvoorwaarden groeide een ontwerp dat opgebouwd is uit een zelfstandig stabiele staalconstructie waar in flexibele betonvloeren worden gecombineerd met zwevende estrich-vloeren en een sandwichgevel met aluminium kozijnen. alle elementen zijn eenvoudig te monteren en weer los te koppelen.

Project informatie

Meer weten?

Delen: