X
Bureau

ir. Jurrien de Mik
Architect
jzdemik@dm-architecten.nl

Vacature
Assistent ontwerper
mail ons voor meer info

ing. Tim Wijnholts
Technisch ontwerper
twijnholts@dm-architecten.nl

Bureau

Sinds 1991 heeft D&M architecten zich ontwikkelt tot een veelzijdig architectenbureau met ruime ervaring in nieuwbouw, verbouw, restauratie en hergebruik.
De projecten in onze portefeuille zijn divers en zijn ontworpen met hoge ruimtelijke kwaliteit waarbij de continuïteit van ruimte het handschrift van het bureau bepaalt.
Omdat elk ontwerpvraag uniek is, is de benadering sterk gericht op de gebruiker, de locatie en de kansen die de context biedt.
Bij restauratie en hergebruik is het motto: behoud van de kwaliteiten van het goede en wijzigingen zijn geen aanpassingen maar verbetering van het geheel.
Wij hebben ruime ervaring met energiezuinig ontwerpen en hadden in 2002 al een voorbeeldproject voor het C02-reductieplan voor het ontwerp van een bijna energie neutraal gebouw en waren in 2013 het eerste bureau dat een rijksmonument naar een monument met energie label A++ niveau transformeerde.
Wij hebben ruime ervaring van start van het ontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering van een gebouw. Wij kunnen voor u het hele traject uitvoeren en begeleiden.

Wij voeren onze werkzaamheden uit onder de DNR 2011.