X
Actueel: Trots! 1 van de vijf finalisten!

Vijf finalisten ‘mooiste nieuwe supermarkt’

MIDDENBEEMSTER – Vijf supermarkten strijden nog mee om de titel ‘mooiste nieuwe supermarkt van Nederland’.

Het gaat om de Vomar aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden, de Lidl aan de Urkhovenseweg in Eindhoven, de Hoogvliet aan de Utrechtseweg in Arnhem, de Dekamarkt in Santpoort-Zuid en de Lidl op het Amaliaplein in Leiderdorp. Dit zijn allemaal supermarkten die niet eerder dan in 2019 zijn opgeleverd.

Groep van 19 winkels

De competitie is een initiatief van het vastgoedplatform Supermarkt & Ruimte. De vijf finalisten zijn door een vakjury gekozen uit een groep van 19 winkels, verdeeld over negen supermarktformules. De vakjury bestaat uit: Aart Jan van Duren (Bureau Stedelijke Planning, juryvoorzitter), Peter ter Hark (Retail Prospect), Gertjan Slob (Locatus), Jacqueline van Koningsbrugge (Bridge Vastgoed), Ellen TakZwetheul (Altera Vastgoed) en Kees van Hoek (architect).

Digitaal Supermarktvastgoedcongres

De winnaar wordt tijdens het digitale Supermarktvastgoedcongres in november 2020 bekendgemaakt. Het betreft de negende editie van de verkiezing. De vijf finalisten worden binnenkort door de voltallige jury bezocht en (wederom) beoordeeld op de aspecten ‘functionaliteit’ en ‘vormgeving’, zo meldt de organisatie in een persbericht. ‘De uitverkiezing heeft als doel om de aandacht voor architectuur en vormgeving bij de ontwikkeling van supermarktvastgoed verder te vergroten’, zegt Supermarkt & Ruimte over de competitie.

bron: distrifood.nl

Meer weten?

Delen: