X
Actueel: Uitbreiding bedrijfsrestaurant Cito Benelux

Bedrijfsrestaurant Cito Benelux

De bouwvergunning is verleend voor de uitbreiding van het bedrijfsrestaurant van Cito Benelux.
De uitbreiding van het bedrijfsrestaurant is het sluitstuk in de ontwikkelingen en verduurzaming van het bedrijfscomplex aan de Hengelder 56 in Zevenaar.

In de afgelopen periode is de Campus van Phoenix Contact BV, Rittal BV en e-plan BV in Zevenaar uitgebreid en klaar gemaakt voor de toekomst.Met de groei in bedrijvigheid is ook de noodzaak ontstaan om het bedrijfsrestaurant uit te breiden.

De wens was om het restaurant uit te breiden voor de extra werknemer en ook twee ruimten te realiseren waarin met gasten gegeten kan worden.

Het creëren van buitenruimte en voldoende mogelijkheden om natuurlijk te kunnen ventileren was een andere uitdrukkelijke wens.

Met behoud van de huidige structuur hebben we aan de westgevel en aan de noordgevel twee serres vormgeven. De serres zijn licht uitgevoerd waarbij de constructie vrijstaat voor de glazen gevel. Overhoeks sluit de constructie van de twee serres aan waardoor er een besloten terras ontstaat. De aan de buitenzijde doorlopende staalconstructie zorgt voor een vloeiende overgang van buiten naar binnen en verbeeldt de verbondenheid van werk met omgeving.

Duurzaam en demontabel, energiezuinig en met het oog op hergebruik is deze uitbreiding ontworpen. Klaar voor de toekomst!

Meer weten?

Delen: